Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Bloomberg HT Bloomberg HT yayınları Apple ve Play Store'da!

        “Bloomberg HT yayını artık tek tıkla cebinizde. Bloomberg HT Live uygulamasını indirerek hem televizyon hem de radyo yayınlarımıza anında ulaşabilirsiniz. Bloomberg HT Live uygulaması Apple Store ve Google Play Store’da. Tıklayın yayın cebinize gelsin”

        Türkiye'nin ekonomi ve finans televizyonu Bloomberg HT ve tek ekonomi radyosu Bloomberg HT Radyo'nun yayınlarını canlı olarak takip edebileceğiniz BloombergHT Live uygulaması yayında. Yayınları canlı olarak izleyebileceğiniz ve dinleyebileceğiniz uygulamayla aynı zamanda soru ve yorumlarınızı Bloomberg HT'nin ekran yüzleriyle paylaşabilir, onların yaptıkları yorumları takip edebilirsiniz. Uygulama sayesinde Türkiye'nin ve dünyanın önde gelen piyasa yorumcularının ekonomi, finans ve gündeme dair yorumlarına hem TV hem de radyo üzerinden ulaşabilirsiniz.

        92,7 frekasında yayında olan Bloomberg HT Radyo'nun gün boyunca yaptığı programlara Periscope üzerinden ulaşmak da mümkün. Bu yayınların içerisinden seçilmiş önemli bölümleri videolar aracılığıyla bu uygulamada bulabilirsiniz. Uygulamayı hem Apple hem de Google Play Store'dan indirebilirsiniz.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ