Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Kriz dizileri teğet geçmedi

        Dünyayı saran ekonomik kriz, pek çok sektör gibi dizi sektörünü de sarstı. Ekranın sevilen pek çok dizisi ya yayına ara verdi ya geçici süre için yayından kaldırıldı ya da izleyiciye veda etti. Onlardan boşalan yeri de düşük maliyetli yarışmalar, reality sshowlar ve sohbet programları doldurmaya başladı.

        Hafta Sonu dergisi, dizilerdeki son durumun dökümünü çıkardı.

        ELVEDA RUMELİ

        Hız kesmeyen dizilerden biri de “Elveda Rumeli”. Çekimleri Makedonya’da yapılan dizi.

        ASİ

        Çekimleri Antakya’da yapılan dizide Asi ile Demir’in maceralarını anlatan dizi 26 Aralık’ta ekrana gelen 49. bölümün ardından 16 Ocak’ta hayranlarıyla buluştu. Dizide Tuba Büyüküstün,?Murat yıldırım, Çetin Tekindor, Selma Ergeç oynuyor.

        ADANALI

        Krizden etkilenmeyen dizilerden biri de Oktay Kaynarca, Mehmet Akif Alakurt ve ?Selin Demiratar’ın başrollerini paylaştığı “Adanalı”... Polisiye dizi, geçtiğimiz cuma 10. bölümüyle ekrana geldi. Dizi ara vermeden yayınına devam ediyor.

        CANIM AİLEM

        Uğur Yücel, Ozan Güven, Ezgi Mola ve Şebnem Bozoklu’nun başlıca rollerini paylaştığı dizinin geçtiğimiz hafta 8. bölümü ekrana geldi. Bol bol tekrarı verilen dizide kız kardeşi ve eşinin ölmesi üzerine yeğenlerine bakmak zorunda kalan Samim’in öyküsü anlatılıyor.

        BİNBİR GECE

        Dizide Bergüzar Korel ve Halit Ergenç arasında yaşanan aşkın gerçek hayata da yansıdığı dizi de aralıklarla ekrana gelen yapımlardan. Kanal D, salı akşamları “Binbir Gece” ile “Küçük Kadınlar”ı dönüşümlü yayınlayacak.

        ARKA SOKAKLAR

        Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Uğur Pektaş, Gamze Özçelik’in oynadığı dizi aralıklarla ekrana geliyor. Hafta içi tekrarları yayınlanan dizinin devam edip etmeyeceği belli değil.

        YOL ARKADAŞIM

        Özge Özberk ve Polat Bilgin’in başrollerini paylaştığı dizi, Ayvalık’ta çekiliyor. Bir ara setin İstanbul’a taşınacağı söylendi ama sonra ses çıkmadı. Dizi cephesinden gelen son haber, “Yol Arkadaşım”ın yola Star TV’de devam edeceği. Dizi yeni kanalında ............. ‘ta ekrana gelecek.

        AŞK-I MEMNU

        Beren Saat, Selçuk Yöntem, Kıvanç Tatlıtuğ ve Nebahat Çehre’nin oynadığı dizinin 8 Ocak Perşembe günü 16. bölümü ekrana geldi. Dizinin 17. bölümü 22 Ocak Perşembe günü ekrana gelecek.

        AŞK YAKAR

        Özcan Deniz ve Meltem Cumbul’un iki çocukluk aşkını anlatan dizinın akıbeti belli değil. Çünkü 8. bölümü ekrana gelen dizinin devam edip etmeyeceği bilinmiyor.

        YAPRAK DÖKÜMÜ

        Çarşamba gecelerinin en çok izlenen dizisi de kriz kurbanı olan yapımlardan. Halil Ergün, Güven Hokna, Bennu yıldırımlar, Deniz Çakır, Gökçe ?Bahadır ve Fahriye Evcen’in rol aldığı dizinin 95. bölümü 24 Aralık’ta ekrana geldi. Tiryakileri dizinin 96. bölümü için 14 Ocak’a kadar beklemek zorunda kaldı.

        KAVAK YELLERİ

        Pelin Karahan, İbrahim Kendirci, Daghan Külegeçç ve Aslı Enver’in başrollerini paylaştığı gençlik dizi, en son 10 Ocak cumartesi günü 71. bölümüyle ekrana geldi.

        “Kavak Yelleri”nin önümüzdeki haftalarda “Akasya Durağı” ile dönüşümlü olarak yayınlanacağı belirtiliyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ