Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Lokma lokma aşk yaşıyorlar

        HT MAGAZİN / ESİN ÖVET

        TOLGAHAN Sayışman "İlişkimize ara verdik" dedi, Serenay Sarıkaya ise "Çoktan bitti". Yaklaşık bir aydır basını, gazete manşetlerini süslüyorlar. Bu ilişkinin bitip bitmediğini konuşup duruyoruz. Oysa ki ilişki gerçekten Serenay'ın dediği gibi çoktan bitmiş ve Serenay kalbini başka birine kaptırmış bile.

        Sarıkaya, Sütiş Muhallebicisi'nin oğlu Emre Kocadağ ile birlikte. Geçen gece Akaretler'deki Kaf:f'da gördüm. Serenay Sarıkaya'da bir işve, bir cilve maşallah!

        Etrafa gülücükler dağıtıyordu. Son günlerde pek gözde olan Hisar'daki Lokma'nın da sahibi olan Emre Kocadağ, belli ki Serenay Sarıkaya'ya pek âşık. Etraflarını görmüyorlar.

        Emre Kocadağ'ın kardeşi Esat Kocadağ ile de Öykü Çelik birlikte. Yani iki kardeş, magazin dünyasının iki lokum kızını kapmış durumdalar.

        Ben seni anlamadım Eyşan

        EYŞAN Özhım, "Çok kilo aldı, tanınmayacak hale geldi" tarzındaki haberleri protesto etmek için çirkinleşmiş. Sonra da, Cihangir sokaklarında poz vermiş. Kendi tabiriyle şekilciliği protesto etmiş. Benim anlamadığım bir şey var. Eyşan şekilciliği protesto ediyor ama o giydiği kılıkta bir sürü insan var sokakta. Onlara ayıp etmiş olmuyor mu? Sanırım Eyşan evde oturup yemek siparişi vermekten sıkılmış. "Kendimden söz ettireyim. Basın da gelsin çeksin. Bir de güzel konuşayım. Kendimce dalga geçeyim son günlerde yapılan haberlerle" demiş ama sanki olmamış.

        Siz uyurken

        ANJELIQUE 03.30'da kavga çıktı. Yan masada bulunan beyaz tişörtlü bir çocuk, "Durun" diye bağırarak kavgaya dahil oldu. Ortalık bir anda kanstı.

        KAF:F 02.00'de Irmak Atuk ve bir arkadaşıyla tuvalet sırasında karşılaştık. Irmak Atuk, Serdar Ortaç ile çıkan fotoğraflarından ötürü ne kadar üzüldüğünü ve ağladığını anlatıyordu.

        ORTAKÖY 04.00'te bir arkadaş grubu taksiye binmek için tartışıyordu. 5 kişilerdi taksi şoförü onları almak istemiyordu. Bunlar da zorla araca binmeye çalışıyordu. Taksi şoförü kimseyi almadan gitti.

        Herkesin dilinde

        • Gülsen 'Sözde Ayrık'tan 'Ben senin terk etmelerini yerim'

        • Serdar Ortaç 'Kolayca'dan 'Kafamda deli sorular"

        • Tarkan 'Acımayacak'tan 'Gel gel gel güzelim, gel hiç acımayacak'

        • Ajda Pekkan 'Arada Sırada'dan 'Dünya farkında, sen değilsin'

        • Sıla 'Kafa'dan 'Kafa nereye biz oraya'

        Kısa Kısa

        • Yarın bayram, neşe doluyor insan. Ramazan dolayısıyla kapalı olan birçok mekân kapılarını yarın geceden itibaren açıyor. İstanbul geceleri bu hafta hızlı geçecek. Bu arada, bayram tatilini fırsat bilen Bebek'in en gözde mekânı Lucca tadilata girdi. Bayramdan hemen sonra, yeni haliyle müdavimlerini ağarlayacak.

        • Herkes Ali Taran'ın eski eşi Selma Ann Desmond'un Vogue'daki röportajını konuşuyor. Kimisi "Ne gerek vardı?" diyor, kimisi de "Oh iyi yapmış". Ben de "Oh iyi yapmış" diyenlerdenim. Selma Hanım belli ki içindeki kızgınlığı bir türlü atamamış ve satırlara dökmek istemiş. Çok da iyi etmiş. Söz uçar, yazı her daim kalır. Aradan yıllar geçtikten sonra, "İyi ki yapmışım" diyecek. Ben bundan yüzde yüz eminim.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ