Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Evlilik yarışmasıyla adını duyuran Caner

        Caner bu sabah katıldığı '2. Sayfa'da gözyaşlarına engel olamadı. 50 gün önce 33 yaşındaki ağabeyini kaybettiğini söyleyen Caner "Bugüne kadar çok güçlükle karşılaştım. Ama böyle bir acı yaşamadım. Kardeş acısı beni her geçen gün daha da yıkıyor. En büyük isteğim ayda 700 TL'ye çalışan ağabeyime bir araba almaktı. Bunu başaramadım. Ağabeyim ambulansta can çekişerek gitmiş. Son nefesini verirken 'Ne olur beni yalnız bırakmayın, korkuyorum. Ölmek istemiyorum' demiş. Son sözlerini düşündükçe çıldıracak gibi oluyorum. Canımın yarısı gitti. Bu yüzden panik atak krizleri geçiriyorum" dedi.

        BENİ KULLANDILAR

        Geçtiğimiz günlerde Ece Erken'in Beyaz TV'deki 'Ece'yle Tatlım Benim' programına katılan, canlı yayında başında şişe kırılan Caner bu konuya da bir açıklık getirdi. Caner "Başımda bardak kırılıcağını bilmiyordum. Reklam yapmak için beni harcadılar. Ece Erken de bana 'Benim haberim yoktu. Beni kullandılar" dedi. Bu sırada yayına Beyaz TV Program Müdürü Tayyar Işıksaçan bağlanıp Caner'in olaydan haberi olduğunu söyledi. Caner buna karşı çıktı. Yayına bağlanan Ece Erken ise "Caner'in başına geleceklerden haberi yoktu. Ben de bilmiyordum" şeklinde konuştu.

        ECE ERKEN : ÇOK KIRGINIM

        Ece Erken "Ankaralı Turgut olayının ardından Seda Sayan'la barıştınız mı?" şeklinde soruya da şu cevabı verdi: "Turgut'u arayıp ondan özür diledim. Benim için çok zor bir yayın oldu. Üzüldüm ağladım. Kırgınım. Bu konuda daha fazla konuşmak istemiyorum. Umarım her şey yakında düzelir."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ