Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Harry Facebook hesabını sildi

        HABERTURK.COM

        İngiliz kraliyet tahtının üçüncü sıradaki varisi Prens Harry'nin Las Vegas'taki bir otelde çekilen ve yine çıplak bir kadınla görüldüğü çıplak fotoğrafları bütün dünyada gündemin başköşesindeki yerini koruyor. İngiliz medyasının, gecikmeli de olsa The Sun hariç, hepsinin gözünü kapattığı fotoğrafların ardından 27 yaşındaki Prens için de hayat bir hayli zorlaşmış durumda.

        Olayın ardından sevgilisi tarafından terkedildiği ileri sürülen Prens Harry, Facebook hesabını da hızla kapattı. The Sun'ın haberine göre Prens'in, kendi ismiyle değil, Spike Wells takma ismiyle bir Facebook hesabı bulunuyordu. Fotoğraf krizinin ardından özel sekreteri Jamie Lowther-Penkirton'ın tavsiyesiyle Prens, Spike Wells ismiyle açık tuttuğu Facebook hesabını hemen sildi. Saray, ileride yeni fotoğrafların da yayınlanmasından korkuyor.

        Prens Harry'ye bir darbe de sosyetik sevgilisi Cressida Bonas'tan geldi. The Sun gazetesi Bonas'ın, Harry'nin gazetelerde yayınlanan çıplak fotoğrafları için "Küçük düşürücü" ifadelerini kullandığı ve arkadaşlarına, "Harry ile bir gelecek düşünüyordum. Fakat bu, o fotoğrafları görmeden önceydi" dediğini öne sürdü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ