Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Diziler "Leyla karakteri karnımı ağrıtıyor"

        Öykü Naz ŞENSES - HT MAGAZİN

        SHOW TV'nin çok yakında ekrana gelecek olan yeni dizisi 'Aşk, Ekmek Hayaller'de zengin ve hırslı bir kadına hayat verecek olan Berna Laçin, rolünü ve oyunculuğa neden ara verdiğini HT Magazin'e anlattı: "Set şartları zordu, bıraktım. Şimdi Leyla ile tekrar ekrana dönüyorum."

        Uzun bir aradan sonra yeni diziniz Altındağlı'daki Leyla karakteriyle izleyiciyle yeniden buluşuyorsunuz. Heyecanlı mısınız?

        Çok heyecanlıyım. Senaryoyu okurken bile çok heyecanlanıyorum, "Ay sonra ne olacak? Senaryonun devamını yollayın" diye senaristi arıyorum. Umarım bu heyecanı izleyiciye de aktarabiliriz. Çok uzun zamandır bir projede yer almamıştım. Bu rol bana teklif edildiğinde hiç düşünmeden, "Ben bunu oynuyorum" dedim. Aslında zorluk çekiyorum. Çünkü Berna gibi konuşmak istiyorum ama bu kılıkla Leyla olma eğilimim var.

        Leyla nasıl biri?

        Kocası çok zengin olan zengin bir kadın Leyla. Aynı zamanda hırslı bir kadın. Bu karakterse şimdiye kadar hiç oynamadığım bir karakter. Çünkü seyirci beni genelde hep evin cici kızı, hanımefendisi, masum, madur rollerde izlemeye alıştı. Bu dizide ise madur eden benim.

        Neden oyunculuğa uzun bir ara verdiniz?

        Çalışma şartları çok ağır olduğu için. Zaten üşengeç bir insanım. Bir dizide yer almam için oynayacağım rolü canımın çok çekmesi lazım. Ama bu rolü görünce hiç düşünmedim. Seyircinin karşısına onları şaşırtacak, ters köşe bir rolle çıkıyorum bu sefer. Genelde hep aynı şeyleri tekrar ediyoruz, oynadığımız roller birbirine benziyor. Bu da insana keyif vermiyor. Bu rol beni gerçekten heyecanlandıran, korkutan, "Oynayabilecek miyim?" diye sabaha kadar karın ağrılarından uyuyamadığım, devamlı çalıştığım bir rol.

        Sizi bu kadar heyecanlandıran şey nedir?

        Topa yükselmek gibi o. Hani futbolcunun yükselişinden o golü atacağı bellidir ya, oyunculukta da aynı şey vardır. "Tamam. Ben bu maça çıkarım. Bu gol" dersin. Ben bu dizide onu hissettim.

        Beren Saat rolüne hazırlık için kör ve sağır birçok insanla uzun vakitlerini geçirdi. Siz de böyle bir hazırlık içine girdiniz mi?

        Hayır girmedim çünkü Beren Saat'in her dakika yüzlerce kör ve sağır insanla bir arada olması mümkün değil. Ama benim etrafımda yüzlerce zengin kadın var. Onlar her yerde. Bu yüzden onlarla ilgili gözlemlerimi zaten kendi yaşantım içimde yapmış oldum.

        Leyla karakterini iyi yansıtmışsınız. Çok iddialı görünüyorsunuz?

        Normalde sade giyinirim. Leyla olarak böyle süslü ve seksi olmak durumunda kaldım. Kıyafetleri ilk gördüğümde, "Bunlar nasıl şeyler? Ben bunları giyemem" dedim.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ