Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Dış basın diane keaton, al pacino, hollywood, oscar, evlilik, ilişkiler, aşk, people

        Oscar ödüllü oyuncu Diane Keaton bugüne dek Warren Beatty, Jack Nicholson, Al Pacino ve Sam Shepard gibi isimlerle tutkulu aşklar yaşamış ancak hiç evlenmemişti. 68 yaşındaki oyuncu neden evlenmediğini People dergisine anlatırken bir de itirafta bulundu.

        ''Evlenmemiş olmak büyük bir trajedi değil. Ama keşke hayatımın erkeğine sahip olsaydım. Çocuklarıma iyi bir baba olabilecek iyi bir adamla hayatımı paylaşmak çok iyi olurdu'' diyen Keaton sözlerine şöyle devam ediyor:

        ''Sanırım ben pratik bir insan değilim. Sürekli aşık halde olmak gibi bir takıntım vardı. Ama şimdi asıl gerçeği görüyorum; birlikte iyi bir takım olabilmek dikkate alınması gereken bir değer...''

        Keaton'ın itirafına gelirsek, Oscarlı oyuncu hayatında bir kez evlenmeyi ciddi ciddi düşündüğünü söylüyor. People dergisine yaptığı itirafta bu ismin Al Pacino olduğunu, ancak işlerin yolunda gitmediğini söyledi.

        Daha önce Daily Mail'e verdiği bir röportajda ilişkilerin zor ve komplike olduğunu belirterek ''Birini bulduysanız şanslısınız demektir'' ifadelerini kullanmıştı.

        Diane Keaton'ın 18 yaşında bir kızı, 13 yaşında da bir oğlu var.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ