Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Millie Bobby Brown'ın nişanlısının burnu kanayınca 'iğrenme hissi' yaşamış - Magazin haberleri
        1

        İspanyol asıllı ünlü oyuncu Millie Bobby Brown, verdiği ve sosyal medyada çok konuşulan bir röportajında da, nişanlısının uçuş sırasında burnunun kanadığını ve bu durumun kendisinde iğrenme hissi uyandırdığını itiraf etti.

        2

        Millie Bobby Brown, burun kanamasına fazlasıyla aşina olduğunu belirterek olayı şöyle anlattı; "Birincisi, en uygunsuz zamanda burnu kanadı. Yeni inmiştik, emniyet kemeri işareti hâlâ yanıyordu ve ben ona sakin olması gerektiğini söyledim. İkincisi, sanki acı veriyormuş gibi davranıyor ve ben acı çekmediğini biliyordum" dedi.

        3

        Bazı hayranları, Millie Bobby Brown'ın mizah anlayışını takdir etti. Ancak diğerleri, oyuncunun burun kanamasına tepkisinin duyarsız olduğunu iddia etti.

        4

        Bu 20 yaşındaki oyuncunun, benzersiz yanlarını ilki değil. Aynı röportajda, şemsiye taşıyan erkeklerden hoşlanmadığını da söylemişti. Daha önce de ünlü oyuncu Glamour Dergisi'ne yemek fotoğrafı çekmeyi, "Utanç verici" bulduğunu şu sözlerle belirtmişti; "Yemeklerimin fotoğrafını çekmiyorum. Çizgiyi burada çiziyorum. Kameram ilk önce yemek yemiyor. Bence bu çok saçma. Telefonunuzu bırakın, yemeğinizi yiyin. Hiçbir zaman yemeğimin veya içeceğimin fotoğrafını çekmedim. Utandırıcı" şeklinde konuşmuştu.

        Fotograflar: Suttherstock, Mega, Instagram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ