Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUĞLA'dason 15 günde düzenlenen operasyonlarda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi, gözaltına alınan 7 şüpheli tutuklandı.

        Muğla genelinde jandarma, emniyet ve Sahil Güvenlik ekiplerince, 1-15 Nisan tarihleri arasında uyuşturucu operasyonları düzenlendi. Cumhuriyet Başsavcılıkları koordinesinde gerçekleştirilen 108 ayrı operasyonda 541 gram kubar esrar, 1 kilo 213 gram skunk, 31 gram metamfetamin, 21 gram kokain, 32 gram eroin, 396 sentetik hap, 2 gram kannobinoid, 12 adet kağıda emdirilmiş sentetik kannabinoid, 10 kök Hint keneviri, 2 gram kenevir tohumu ve 20 uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi. Gözaltına alınan ve işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 7 şüpheli, tutuklandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler