Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        1'inci Lig'de geçen hafta evinde Kocaelispor'u 3-0 yenerek bitime 1 maç kala Play-Off'u garantileyen Bodrum Futbol Kulübü, gözünü Göztepe müsabakasına çevirdi. Cumartesi günü saat 16.00'da Gürsel Aksel Stadı'nda oynanacak karşılaşmada mutlak galibiyeti hedefleyen yeşil-beyazlılar, rakiplerinin alacağı sonuçlara göre 3'üncü sıraya yerleşmeyi hedefliyor. Statü gereği 3'üncü olduğu takdirde direkt Play-Off finaline adını yazdıracak yeşil-beyazlıların son yıllarda Göztepe maçlarında yüzü güldü.

        Geçen sezon Play-Off dahil Göztepe ile 3 maça çıkan Bodrum FK, rakibi karşısında 2 galibiyet ve 1 beraberlik elde etti. Sezonun ilk yarısında Gürsel Aksel Stadı'nda Göz-Göz'ü 1-0 yenen Bodrum FK, evinde ise sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldı. Bu kez iki takım Play-Off Turu'nda karşılaştı. Bodrum FK, sarı-kırmızılıları 3-1'lik skorla eleyip finale kadar yükseldi. Bu sezonun ilk yarısında Bodrum'da oynanan maçı yine ev sahibi takım kazanmayı başardı. Göztepe'yi 3-0 mağlup eden Bodrum Futbol Kulübü, bir kez daha sevindi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler