Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muğla'nın Datça ilçesinde hayırsever iş insanı Necat Ka­bak­lar­lı için ölümünün üçüncü yılında yaptırdığı okulda anma töreni düzenlendi.

        İskele Mahallesi'ndeki Ka­bak­lar­lı İlko­ku­lu'n­da gerçekleşen törende konuşan Datça Kay­ma­kamı Murat Atıcı "Necat Kabaklarlı'lar gibi hayırseverlerimizden Allah razı olsun. Eksiklerini vermesin. Ben de şahsım ve devletimiz adına sizlere şükranlarımı sunuyorum." dedi.

        Ka­bak­lar­lı'nın eşi Filiz Ka­bak­lar­lı ise rahmetli eşi vesilesiyle okul gibi güzel bir çatı altında bulunmanın onurunu yaşadığını söyledi.

        Ka­bak­lar­lı, "Necat dedemizi bir kere daha rahmetle anıyoruz. Nur içinde yatsın. Okulumuz pırıl pırıl çocuklar yetiştirmeye devam etsin." ifadelerini kullandı.

        Konuşmaların ardından törende öğrenciler tarafından halk oyun­la­rı ve ora­tor­yo gös­te­ri­le­ri su­nuldu, şi­ir­ler okun­du.

        Ka­bak­lar­lı anısına okullar arası resim, şiir ve kompozisyon yarışmaları ile satranç turnuvasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

        Tö­re­ne, Be­le­di­ye Baş­ka­n Yardımcısı Ali Acar, İlçe Milli Eği­tim Mü­dü­rü Er­do­ğan Başar, ve­li­ler ile öğrenciler ka­tıl­dı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler