Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muğla'nın Marmaris ilçesinde bu yıl 34'üncüsü düzenlenecek Marmaris Uluslararası Yarış Haftası, 28 Ekim-3 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek.

        Marmaris Uluslararası Yat Kulübünden (MIYC) yapılan açıklamada, 34 yıldır aralıksız düzenlenen yarışın, Doğu Akdeniz'in en yüksek katılımlı yelkenli yat yarışı olduğu belirtildi.

        Yarış haftasının bugüne kadar yaklaşık 30 ülkeden binlerce yelkenciyi konuk ettiği vurgulanan açıklamada, bu yıl yarış haftasına Türkiye'nin yanı sıra Almanya, İspanya, Bulgaristan, Kazakistan, Moldova, Letonya, Belarus, Rusya, Ukrayna, ABD, Romanya, İngiltere, Yunanistan ve Karadağ'dan 1000 yelkencinin 110 tekneyle kayıt yaptırdığı kaydedildi.

        Açıklamada, Marmaris'te turizm sezonunun son günlerinde, sosyal ve ekonomik çok önemli katkıları olan etkinliğin gelişmesi için herkesin desteğinin gerektiği belirtilerek, sponsorlar Setur Marinaları, Netsel Marina ve Marmaris Belediyesine teşekkür edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler