Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İSRAİL´inFilistin´e yönelik saldırılarına tepki göstermek amacıyla, Muş´ta düzenlenen gösterilerde ABD Başkanı Joe Biden ile İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun maketleri yakıldı.

        Muş´ta, İsrail´in Filistin´e yönelik saldırılarına tepki göstermek ve Filistin´e destek amacıyla, 'Büyük Mescid-i Aksa Buluşması' adıyla gösteri düzenlendi. Muş Belediyesi Meydanı´nda cuma namazı sonrasında bir araya gelen vatandaşlar, Filistin´e destek sloganlar attı. İsrail'in saldırılarını protesto eden göstericiler, ellerinde saldırıları kınayan dövizler taşıdı. Belediye Başkanı Feyat Asya´nın da katıldığı eylemde, ABD Başkanı Joe Biden ve İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu´nun maketi ile İsrail´in bayrağı ateşe verildi. Sloganlar eşliğinde Filistin´e destek, İsrail´e ise tepki sloganları atan göstericiler, daha sonrasında İstasyon Caddesi´nde yürüyüş yaparak, eylemi sonlandırdı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler