Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz, Muş'ta ziyaretlerde bulundu, partisinin İl Divan Kurulu Toplantısı'na katıldı.

        Muş Sultan Alparslan Havalimanı'nda, Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Kerem Şen, Kadın Kolları Başkanı Zeynep Zühre Yalçın ve partililer tarafından karşılanan Altınöz, Şeker Fabrikası'nı ve Muş Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.

        Ardından öğretmenevi konferans salonunda partisinin İl Divan Kurulu toplantısına katılan Altınöz, 31 Mart 2024 akşamı, Muş'un kent meydanından teşekkür konuşması yapmak istediklerini söyledi.

        Muş merkez ve ilçelerde belediye başkanlığı için 16 aday adayının olduğunu söyleyen Altınöz, "Yeniden Refah Partisi olarak önce gönülleri kazanacağız. Başkent Ankara ve İstanbul dahil belediyeleri kazanmak için yoğun şekilde çalışacağız. Türkiye'de yeni bir dönem başlatacağız. 31 Mart itibarıyla 1994 yılındaki Refah ruhunu 2024'te Yeniden Refah'la Türkiye'ye yaşatacağız." diye konuştu.

        Toplantıda, İl Başkanı Şen, MKYK üyesi Yahya Coşkunsu da birer konuşma yaptı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler