Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muş'un Malazgirt ilçesinde, ilk ve ortaöğretim kurumlarında 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı birinci dönem ara tatili başladı.

        Sabah saatlerinde okullarına gelen öğrenciler, son ders zilinin çalmasıyla tatile başladı. 14 bin öğrencinin ara tatile girdiği ilçede, 20 Kasım'da öğrenciler tekrar ders başı yapacak.

        İlçe Milli Eğitim Müdürü Vedat Kaya, ara tatil dolayısıyla yayımladığı mesajda, yeni eğitim öğretim yılına dokuz günlük ara tatille mola verdiklerini aktardı.

        Kaya, mesajında, şu ifadeleri kullandı:

        "Sevgili öğrencilerimiz, zamanın her anının değerini bilmelisiniz. Bu kısa molada dinlenerek, okuyarak, keşfederek, yeni şeyler öğrenerek, kültürel ve sportif faaliyetlerde bulunarak kaliteli zamanlar geçirmenizi tavsiye ediyorum. Böylece yeni eğitim öğretim dönemine daha hazır ve motive bir şekilde başlayabilirsiniz. Değerli öğretmenlerimiz, eğitim öğretim döneminin başından bu yana göstermiş olduğunuz özverili çalışmalarınızdan dolayı her birinize teşekkür ediyorum."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler