Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tiyatro sanatçısı Mehmet Tahir İkiler, Muş'taki "Meddah Amca ve Kuklaları" isimli gösterisinde İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına tepki gösterdi.

        Muş Alparslan Üniversitesi Tiyatro Topluluğu öncülüğünde "Meddah Amca ve Kuklaları" adlı etkinlik düzenlendi.

        1071 Malazgirt Kültür Merkezinde sahnelenen gösteri, katılımcılar tarafından ilgiyle izlendi.

        Gösteriye ilginin yoğun olduğunu söyleyen İkiler, etkinlik sırasında İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına da tepki gösterdi.

        İkiler, "Gösteride son yüzyılın Hitleri Netenyahu'dan bahsettik. Programında sonunda da 'yemezsen ölmezsin' sloganını söyleyerek boykota dikkat çektik. Çünkü en güçlü silah boykottur. Harcadığımız her kuruş Gazze'ye kurşun olarak geri dönüyor. 12-13 bine yakın insan şehit oldu. Sivillerin yarısına yakını çocuk ve bebeklerden oluşuyordu. Orada ölen çocukların hepsi masumdur. Bu bir savaş değil, soykırım. Bizler, halk olarak neler yapabiliriz. Bu konuda da tek güçlü silahımız boykottur." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler