Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        NEVŞEHİR'de,tarım işçilerini taşıyan minibüsle otomobilin çarpıştığı kazada yaralanan 14 kişi, tedavileri sonrası taburcu edildi.

        Kaza, dün saat 21.00 sıralarında, Hacıbektaş ilçesi Kırşehir-Kayseri kara yolunda meydana geldi. V.S. yönetimindeki 65 BB 876 plakalı tarım işçilerinin taşındığı minibüs ile R.Ş. yönetimindeki 06 FC 7208 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan otomobil, yol kenarındaki iş yerinin duvarına, minibüs ise refüje çarptı. Kazada, araç sürücüleri ve 12 tarım işçisi yaralandı. İhbarla kaza yerine çok sayıda polis, jandarma, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar, sağlık görevlilerinin ilk müdahalesinin ardından Nevşehir ve Kırşehir'deki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı. Hastanelerdeki 14 yaralı, tedavilerinin ardından taburcu edildi. İfadesi alınan sürücüler ise serbest bırakıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Nevşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Nevşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler