Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        NEVŞEHİR'de2 otomobilin çarpıştığı kazada 2 sürücü, hafif yaralandı. Kaza anı, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

        Kaza, saat 15.00 sıralarında Nevşehir-Niğde yolu Kaymaklı beldesinde meydana geldi. Sürücüleri öğrenilemeyen 50 EU 747 plakalı otomobil ile 50 ZB 913 plakalı otomobil, beldenin girişindeki kavşakta çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle otomobillerden biri takla attı. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan sürücüler tedaviyi kabul etmezken otomobiller çekici ile yoldan kaldırıldı. Diğer yandan kaza anı, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, 2 otomobilin çarpıştığı, araçlardan birinin takla attığı ve kazayı görenlerin bölgeye koştuğu görüldü.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Nevşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Nevşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler