Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Niğde Belediyesi, yarı yıl tatiline giren öğrenciler için çizgi film, sinema, tiyatro gösterimi, eğitici ve öğretici etkinlikler düzenliyor.

        Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Niğde Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinliklerde, Rafadan Tayfa ve Niloya'nın Müzik Festivali etkinliği ile Niğde Belediyesi Şehir Tiyatroları ekibi, "Töre" adlı tiyatro oyununu sahneledi.

        Belediye Başkanı Emrah Özdemir de "Aslan Hürkuş 3: Anka Adası" adlı çizgi filmi öğrenci ve velilerle izleyerek onların eğlencesine ortak oldu.

        Devam edecek etkinliklerde, 26 Ocak'ta yetişkinler için Pembe Pırlantalar tiyatro oyunu sergilenecek, 27 Ocak Cumartesi günü çocuk şenliği başlayacak, 28 Ocak Pazar günü ise Kukuli Çocuk Tiyatrosu sahnelenecek.

        Açıklamada görüşlerine yer verilen Belediye Başkanı Özdemir, etkinliklerin tatil boyunca devam edeceğini belirtti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Niğde haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Niğde Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler