Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Acil Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı başladı.

        Hastanenin ev sahipliğinde düzenlenen eğitime, çevre illerden gelen 12 sağlık personeli katıldı.

        Hastane Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Yakup Çetinkaya, düzenlenen eğitim programlarının sunulan sağlık hizmetlerinin kalitesinde çok önemli olduğunu vurguladı.

        Sahip olunan fiziki mekanlar ve teknolojik altyapı sayesinde yüksek standartlarda sağlık hizmeti sunduklarını belirten Çetinkaya, "Sunduğumuz sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmanın diğer yolu da nitelikli insan kaynaklarıdır. Bu amaçla ülkemizin sağlık sistemine bizler de katkı sunmak için eğitim programları, seminerler düzenliyoruz." dedi.

        Hastanede görev yapan hekim ve eğitimci hemşireler tarafından yoğun bakım hemşireliği kapsamında yapılacak sunumlarla devam edecek eğitim programı sonunda, yazılı ve uygulamalı sınav sonucunda başarılı olan katılımcılara Sağlık Bakanlığı onaylı sertfika verilecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Niğde haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Niğde Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler