Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ORDU'nunKorganilçesinde küçükbaşları otlatmak için yaylaya gittikten sonra bir daha kendisinden haber alınamayan 13 yaşındaki Emirhan Dolak´ı arama çalışmaları bugün de devam etti. Gölette ve karada sürdürülen çalışmalarda ekipler, küçük çocuğun izine rastlayamadı.

        5 Eylül'de Korgan ilçesine bağlı Belalan Mahallesi Absut Yaylası´na küçükbaşları otlatmaya giden Emirhan Dolak´tan haber alamayan yakınları, ihbarda bulundu. Bunun üzerine yaylaya jandarma ve AFAD ekipleri sevk edildi. Arama çalışmalarında Dolak´ın hayvan otlatmak için gittiği bölgedeki göletin kenarında ayak izleri tespit edildi. Emirhan Dolak'ın gölete düşmüş olabileceği ihtimali üzerine, su yüzeyini tarayan ekipler, herhangi bir bulguya rastlamadı.

        ÇALIŞMALAR BUGÜN DE DEVAM ETTİ

        AFAD, UMKE, jandarma, Ordu Büyükşehir Belediyesi Su Altı AramaKurtarma ekiplerinin yanı sıra komandolar, bugün de gölet ve çevresinde aramakurtarma çalışmalarına devam etti. Suda ve karada yapılan çalışmalarda Emirhan Dolak'ın izine rastlanılmadı. Ekipler, havanın kararması nedeniyle çalışmalara ara verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler