Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ordu'da yaylada dün hayvan otlatırken kaybolan 13 yaşındaki çocuğu arama çalışmaları devam ediyor.

        Korgan ilçesine bağlı Absut Yaylası'ndaki evinden, kendilerine ait küçükbaş hayvanları otlatmak için ayrılan Emirhan D'den haber alınamaması üzerine AFAD, UMKE, jandarma, polis ve Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesine bağlı ekiplerin katılımıyla başlatılan arama faaliyetleri sürüyor.

        Dalgıçlar, Fatsa Anadolu Meslek Lisesi birinci sınıf öğrencisi olduğu öğrenilen çocuğun düşmüş olabileceği değerlendirilen gölette yaptıkları aramadan sonuç alamadı.

        Ekiplerin yanı sıra çeşitli sivil toplum kuruluşlarının üyeleri ile mahalle sakinleri de ormanlık alanda tarama faaliyeti gerçekleştiriyor.

        Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz, bölgeye gelerek çocuğun ailesi ile görüşüp "geçmiş olsun" dileklerini iletti.

        Çok sayıda personelin çalışmalara katıldığını belirten Kiraz, şu ana kadar herhangi bir iz veya emareye rastlanmadığını ifade etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler