Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesindeki bir grup lise öğrencisi için Ordu'da gezi düzenlendi.

        Ordu Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler'in davetlisi olarak kente gelen Gölbaşı Fen Lisesi öğrencileri, üç günlük program kapsamında ağırlandı.

        Öğretmenlerinin de eşlik ettiği öğrenciler, Gölköy ilçesindeki Türkiye'nin 36. Tabiat Parkı Ulugöl'ü gezdi. Burada kano keyfi yaşayan öğrenciler, sonbaharın güzelliğinin yaşandığı Ulugöl'de doğa yürüyüşü, Uluvahta Yaylası'nda ise kamp yaptı.

        Bazı ilçeleri de gezen öğrenciler, program sonunda Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.

        Genel Sekreteri Abdulkadir Hatipoğlu, Büyükşehir Belediyesi olarak depremin ilk anından itibaren tüm ekip, personel ve yardımlarla bölgeye intikal ettiklerini belirtti.

        Yaraların hızla sarılması ve şehirlerin yeniden inşası noktasında ellerinden geleni yaptıklarını vurgulayan Hatipoğlu, "Adıyaman bizim kardeş şehrimiz. Sizler de geleceğimizin teminatı, bizim için değerli öğrencilersiniz. Sizleri burada ağırlamak bizim için önemli. İnanıyorum ki tekrar Ordu'ya geldiğinizde her zaman gelebileceğiniz ve size daima açık olan bir kapı var. Sizleri aramızda görmek ve şehrimizde ağırlamak bizim için önemli." ifadelerini kullandı.

        Hatipoğlu, öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler