Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        OSMANİYE´dekontrol ettikleri evlerde kimsenin olmadığını anlayınca levye veya maymuncukla çelik kapıları açıp hırsızlık yapan kuzen olan 2 kadın, tutuklandı.

        Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince, kent merkezi ve çevre illerdeki hırsızlık şüphelilerinin yakalanması için çalışma başlattı. Olayların yaşandığı bölgelerdeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis, evlerde kimsenin bulunmadığını kontrol eden 2 şüphelinin levye veya maymuncukla çelik kapıları açıp, hırsızlık yaptıklarını, kılık değiştirip kaçtıklarını belirledi. Kuzen olan İ.K. (19) ve S.K. (18) adlı kadınlar, şüpheli olarak Yeşilyurt Mahallesi'nde saklandıkları evlerinde yakalandı. Birinin 25, diğerinin 4 ayrı suç kaydı olan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. 

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Osmaniye haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Osmaniye Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler