Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Sağlık Sağlıklı Beslenme Diyet Diyet Şenliği 22-23 Mayıs'ta Nişantaşı'nda gerçekleşecek

        Diyetisyen Güneş AKSÜS / HT MAGAZİN

        En sevdiğim zamanlar, tam diyet mevsimi. Aslında sağlıklı beslenme her an her mevsim olmalı. Artık sağlıklı beslenmeye gönül verenler öyle 3-5 kişi değil. Binlerce insan sağlıklı yaşam için elinden geleni yapıyor. Biz diyetisyenler elimizden geldiği kadar doğruları anlatmaya devam ediyoruz. 4 yıl önce sokakta Diyetisyen Seren Aksüs’ün aklına harika bir fikir geldi ki: Uzmanları, diyetisyenleri, danışanları, sağlıklı besin, hizmet ve cihaz üreten markaları buluşturmaya karar verdi, hem de ücretsiz. Orada tüm uzmanlar gelen misafirlere diyet yapmanın yasaklar bütünü olmadığı, acı çekmek, aç kalmak olmadığı, gerçek diyetisyenle çalıştığınızda nasıl sağlıklı ve keyifli diyet yapabileceğinizi anlattı. Bu insanları sanal ortamda buluşturan sitemiz www. diyetisyendunyasi.com bu hayali gerçeğe dönüşdürdü. Be biz buna ‘Diyet Şenliği’ dedik. Bu yıl mekân sponsoru olarak City’s Nişantaşı biz de kapılarını açıyor. 22-23 Mayıs dağıtılacak binlerce ürün, vücut analizi, mutfak pişirme atölyeleri, uzman yorumları tamamı ücretsiz.

        Ücretsiz Vücut Analizleri

        2 gün boyunca diyetisyen dünyası standına uğrarsanız, ücretsiz vücut analizi yani, yağ, kas ve metabolizma ölçümü yaptırabilirsiniz. Ölçüm sonrası hediye çantanızı alın, tüm stantları gezerek hediyelerle doldurun. Uzman söyleşilerini dinleyin, yiyin, için eğlenin…

        ONLAR GÖZÜMÜZ, ELİMİZ…

        Beslenme ve Diyetetik Bölümü öğrencileri 2 gün boyunca binlerce ücretsiz vücut analizi yapacak.

        Nescafe ve Nesquik ana sporsorluğunda düzenlenen Diyet Şenliği, bu yıl 23 markayı ağırlıyor.

        AVM’nin Mahalle katında, saat 14.00-18.30 arasında söyleşi ve mutfak pişirme atölyeleri olacak. n Diyetisyenler Ali Dereli, Ceren Batmaz Sarı, Berrin Yiğit, Gamze Şanlı Ak, Müge Özyurt Şafak, Aslı İçingür, Gizem Keservuran, Psikolog Feyza Bayraktar, Egzersiz Uzmanı Ebru Karaduman, Şef Fabio Foltran söyleşi ve atölye yapacak uzmanlardan bazıları.

        Yoga, zumba, beden atölyeleriyle hareketlenirken, Barilla sponsorluğundaki makarna sanatı atölyesiyle İtalyan şef Fabio Foltran’la sağlıklı pişirme yöntemlerini deneyimleyeceğiz. Blogger Yeşim Mutlu ev sahipliğinde cumartesi saat 16.00’da Easy Fit mutfak atölyesi gerçekleşecek.

        Uno ile sağlıklı ekmekleri yerken, Vitalis Life ile sağlıklı meyve suyu seçeneklerinden deneyecek, Banvit ile tavukların tadına bakıp Arbella ile tahıllı makarna ve Canderel’li tatlılarımızla sağlıklı ve hafif beslenmenin tadına varacağız. Ara öğün seçeneklerini Peyman, Appy, Çıtır Elma ve Kadish’ten öğrenip sularımızı alkali olarak yudumlayacak, Damla ve Cappy ile sıvı ihtiyacımızı gidereceğiz. Sağlıklı hazır yemek Easy Fit mönülerini tadarken, en güzel kokulu şenlik Rebul bizi kucaklayacak. Mutlu barğırsaklar için NBL probiyotiklerini tanıyıp %100 tam çavdar Bozcaada ekmeği Alishiro ile kendimizi şımartacağız. Patiska Bozcaada kahvaltısı ise cabası. Cumartesi saat 16.00’da Yunus Günce ve Psikolog Feyza Bayraktar’ın söyleşisini mutlaka izleyin derim.

        ALIŞVERİŞE İNDİRİM

        Ayrıca, destek veren restoranlar BurgerLab, Tribeca ve kafelerde diyet mönülerde, D&R diyet kitaplarında, Macromarket de diyet ürünlerinde 2 gün boyunca indirim yapacak.

        Sosyal medyadan sürpriz hediyeler

        Bu yıl Diyet Şenliği’ne gelerek #diyetşenliği etiketiyle stant veya etkinlik sahibi markayı fotoğraf paylaşımı yapanlar inanılmaz hediyeler kazanacak. Sosyal medya ünlüleri Tambirleydi, Burusvilis, blogger Yeşim Mutlu yanımızda olacak… Aliva Wellness Güral Sapanca Hotel’den paylaşım yapan 3 kişiye, Diyetisyen Ali Dereli yönetiminde wellness programı hediye. İpek Hanımın Çiftliği’nden, 2 kişiye, Aydın Nazilli’de butik evlerde konaklama hediye. Adımsayar, tartı, gibi güzel hediyeler de bu yıl sizleri bekliyor. #diyetşenliği hastag’iyle paylaşım yapın. Ayrıntılar için sosyal medyadan hesaplarımızı takip edin.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ