Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Sağlık Keçi sütünden yapılan yoğurt zayıflatıyor
        1

        İngiltere'deki Cambridge Üniversitesi'nden bilim insanlarının yaptığı araştırma ile keçi yoğurdunun her yıl ayrı bir faydası daha ortaya çıktı.

        2

        Bilim insanları şimdi de, keçi yoğurdunun içinde yağları hızla yakan mucizevi bir enzim keşfettiklerini öne sürerek kilo vermek isteyenlere bol bol keçi yoğurdu tüketmelerini tavsiye ediyor.

        3

        Daha önce keçi yoğurdunun birçok hastalıklara faydaları olduğunu keşfeden bilim insanları günde 125 gram doğal keçi yoğurdu tüketiminin; cildi pürüzsüz hale getirirdiğini, saçlara parlaklık kazandırdığını ve yaşlanmayı geciktirdiğini de belirtti.

        4

        Keçi yoğurdunun içerisinde bulunan ''Coenzym J'' adı verilen enzim sayesinde keçi yoğurdun yakın gelecekte, milyonlarca insanın zayıflama umudu haline gelebileceği belirtiliyor.

        5

        Keçi yoğurdun içindeki ''Coenzym J''yi keşfeden Prof. Erik Pointer bu mucize enzim sayesinde keçi yoğurdu,zayıflamak isteyenlerin ideal besini haline geliyor.

        6

        Ayrıca ''Coenzym J''nin beyinde oluşan açlık hissini bastırdığını, bu etki sayesinde insanların sürekli kilo alıp vermesinin de önlenebileceğini belirtiyor.