Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Sağlık Hillary Clinton'ın sağlığı hakkında şok iddia!
        1

        ABD’de 11 Eylül anma töreninde fenalaşan Demokrat Parti başkan adayı Hillary Clinton, sağlık durumu nedeniyle törenden erken ayrıldı ve California gezisini iptal etti.

        2

        Aracının önünde fenalaşan 68 yaşındaki Clinton, dinlendikten sonra kendini "çok daha iyi hissettiğini" açıkladı. Clinton'ı muayene eden doktoru Lisa Bardack, yaptığı yazılı açıklamasında Clinton'un zatürre olduğunu söyledi.

        3

        CLINTON'A NELER OLUYOR?

        Ancak sağlık durumu ülkede endişe yaratan Hillary Clinton için ortaya konulan bilgiler "Clinton'ın sağlığına neler oluyor?"sorusunu akıllara getirdi.

        4

        Florida'da Anestezi Uzmanı olan Dr. Ted Noel, Hillary Clinton'un Parkinson'un tüm belirtilerini gösterdiğini iddia ederek, bununla ilgili bir video yayınladı.

        5

        Dr. Noel, 29 Ağustos 2016'da yayınladığı videoda Hillary Clinton'ın hastalığının açıklığa kavuştuğunu belirterek, Clinton'ın gösterdiği tüm belirtilerin Parkinson'a ait olduğunu vurguladı.

        6

        2 MİLYON 583 BİN 265 DEFA İZLENDİ

        2 milyon 583 bin 265 defa izlenen videoda; Dr. Noel, Clinton'ın sık sık sağlık sorunları yaşadığına dikkat çekerek, ancak Clinton'ın tıbbi kayıtları halka açık hale getirmeyi reddettiğini belirtti.

        7

        2015 yılı Temmuz ayında Clinton'ın özel doktoru tarafından fiziksel durumunun mükemmel olduğunu belirten bir mektup yazıldığını ancak içeriğin doğru olmadığını söyledi.

        8

        Dr. Noel'in hazırladığı "Hillary'nin sağlık geçmişi" başlıklı içerikte 2009 yılından günümüze kadar Clinton'ın yaşadığı sağlık sorunları ele alındı.

        9

        Hillary Clinton'ın 2009'da düşerek dirseğini kırdığı, 2012'de düşerek beyin sarsıntısı geçirdiği, 2016 Mayıs ayındaki mitingte doğal olmayan bir şekilde sağ elini salladığı ve sağ eliyle göğsüne doğru bastırdığı, 2016 Temmuz'da yakın mesafede konuştuğu gazetecilere, herhangi bir uyarı olmamasına rağmen kafasını salladığı;

        10

        Başka bir etkinlikte ise gözlerinin donmuş ve normalden daha büyük göründüğü, ağzının normalden daha genişlemiş bir şekilde göründüğü ancak bunu birkaç dakika sonra kontrol altına aldığı; 2016 Ağustos ayındaki bir mitingte büyümüş gözleriyle ve garip bir şekilde gülümsemesiyle, konuşmasına devam etmesi gerektiğinin söylenmesi üzerine konuşmasına devam etmesinin dikkat çektiği vurgulandı.

        11

        Dr. Ted Noel, Clinton'ın uygunsuz yerlerde kocaman bir ağızla gülmesinin ve bakışlarının donmasının farklı pek çok fotoğrafla ve videoyla kanıtlandığını belirtti.

        12

        Dr. Noel, "Tüm bunlar Clinton'ın büyük olasılıkla Parkinson hastası olduğunu gösteriyor" dedi.

        13

        "HILLARY CLINTON'IN GİZLİ BİR HEMŞİRESİ Mİ VAR?"

        İngiliz Daily Mail Gazetesi'nde; "Bu kadın Clinton'ın gizli hemşiresi mi?" başlıklı haberde Clinton'ın 11 Eylül anma törenine gizemli bir kadınla geldiği belirtildi.

        14

        Clinton'ın törende fenalaşmadan önce, gizemli kadının koluna girmiş bir şekilde aslında nabzını ölçtürdüğü belirtildi.

        15

        Bir başka fotoğraf, Clinton'ın yanındaki gizemli kişinin parmağını sıktığını gösterdi. Ancak bir Twitter kullanıcısının iddiasına göre Clinton'ın yanındaki kadın Dr. Lisa Bardack.

        16

        Habere göre; Yayımlanan fotoğraflar Clinton'ın Parkinson hastası olduğuyla ilgili söylentileri tekrar canlandırdı.

        17

        Her ne kadar seçimler yaklaşıyor olsa da dramatik bir şekilde düşen Clinton'ın ciddi bir nörolojik sorun ile karşı karşıya olabileceği vurgulandı.

        18

        Clinton'ın düşüşünün ardından #HillaryHealth and #ClintonCollapse hashtagleri açıldı. Bir sosyal medya kullanıcısı; Dr. Lisa Bardack'ın Clinton'dan elini sıkmasını istediğini, bunun bir nörolojik test olduğunu, zatürre olmadığını söyledi.

        19

        Clinton'ın sağlık sorunu nedeniyle seçimlerden çekilebileceği tartışılırken, yerine kimin aday olacağı ise gündemin merak edilen konusu.

        20

        PARKİNSON BELİRTİLERİ NELERDİR?

        * Titreme, parmaklarda, elde, çenede veya dudaklarda titreme,

        * Baş dönmesi ve bayılma

        * Hareket etmede veya yürümede zorluk

        * El yazısında küçülme

        * Koku duyusunda kayıp

        * Uyku sorunu

        * Kabızlık

        * Düşük tonlu konuşma

        * Maske yüz (kötü bir ruh halinde olunmamasına rağmen, ciddi, depresif ve kızgın görünüm)

        * Öne eğilmek / kamburlaşmak

        HABERTURK.COM / SAĞLIK SERVİSİ

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ