Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Sağlık Ameliyatsız estetik uygulamalar nelerdir?
        1

        “Hızlı, pratik ve iyileşme süreci son derece kısa olan botoks enjeksiyonları, ince çizgilerin derinleşmemesine, tekrarlayan mimik hareketleri sonrası oluşan cilt deformasyonunu önlemeye yardımcı bir uygulamadır.

        2

        Dermal dolgular ise, zaman içinde azalan yağ ve kemik dokusu sebebiyle oluşan çökme ve kırışıklıklara ve hacim kazandırılması istenen bölgelere uygulanır.

        3

        Ülkemizde de en fazla talep edilen medikal enjeksiyon olan botoks ve dolgu uygulamaları, özellikle Hollywood starları arasında da vazgeçilmez bir estetik işlemleri” diyen Op. Dr. Bülent Cihantimur, gözümüzün önünde büyümelerine rağmen, doğru medikal uygulamalarla hala yaşının iyisi olmayı başarmış ünlüleri değerlendirdi:

        4

        Jenny McCarthy

        1996 yılından beri izlediğimiz Jenny McCarthy botoksla güzelliğini koruyan ünlüler arasında. Görsellerini incelediğimizde radikal bir estetik cerrahi girişiminde bulunmamış ve düzenli aralıklarla botoksdan faydalanmış bir aktris.

        5

        Kadınsı kaş kemerini koruyabilmek için zaman içinde düşen özellikle bu bölgeye son derece doğru bir botoks uygulaması yapılmış. Jenny’nin ayrıca dermal dolgulardan da faydalandığını görüyoruz.

        6

        Lori Loughlin

        Badem gözlü bu Hollywood aktristi, yüz yapısı en fazla beğenilen ve örnek gösterilen bir star. Bu tarz yüz tipinin en fazla deformasyon yaşadığı alan, gözaltı ve yanağın birleştiği noktalarda oluşan çukurluklardır.

        7

        Lori’nin düzenli aralıklarla botoksdan faydalandığı ve özellikle alın ve göz çevresinde doğal bir duruşun oluşturulduğunu görebiliyoruz. Lori bana göre eskisinden çok daha iyi, olgun ve dinamik gözüküyor. Lori Loughlin ayrıca botoksla birlikte ufak tefek dermal dolgu uygulamalarından da faydalanmış. Botoks enjeksiyonlarının en tutarlı şekilde yapıldığı bir yüz olan Lori, çizgiler yer etmeden önlem alan starlardan birisi.

        8

        Molly Sims

        Çok hafif olmasına rağmen, yanak tabanında ve ağzının köşelerinde, nazolabial çizgilerinde ifadeyi yumuşatmak amaçlı dermal dolgu ve buna ek olarak botoks uygulaması yapılmış.

        9

        Kahkaha hattı denilen ve aynen Molly Sims de olduğu gibi bir yüze sahip olanlar, en çabuk şekilde yaşını gösterebilen kişilerdir. Sims doktoru tarafından son derece iyi yönlendirilmiş ve şu an muazzam doğallıkta ve gerçekten yaşının iyisi gözüküyor.

        10

        Courteney Cox

        Courteney Cox’un yıllar içinde değişim gösteren en belirgin bölgesi dudakları. Üst dudağı alt dudağına nazaran oldukça ince olmasına rağmen yapılan doğru bir dermal dolgu enjeksiyonuyla son derece doğal bir dudak dolgunluğu kazanmış. Ayrıca son derece başarılı göz çevresi botoksu var. İfadesi aynı, doğal ve enerjik gözüküyor.

        11

        Nicole Kidman

        Nicole Kidman da yine gözümüzün önünde büyüyen ve her yaşını gördüğümüz ünlülerden birisi. Nicole’ün her ne kadar ilk estetik uygulamaları konusunda hataya düştüğünü, yüzünü olduğundan daha fazla yaşlı gösterdiğini düşünsem de, son zamanlarda son derece başarılı dolgu ve botoks enjeksiyonları yaptırdığını gözlemliyorum.

        12

        BEŞİNİN DE ORTAK ÖZELLİĞİ

        Bu 5 Hollywood starı da düzenli aralıklarla medikal estetik içinde dermal dolgu ve botoksdan faydalanan ve son derece başarılı uygulamalarla hala yaşının iyisi olmayı başarmış ünlüler arasında yer alıyorlar. Beşinin de ortak özelliği, kesinlikle doğallıktan ödün vermeden, mevcut ifadelerini kaybetmeden bu işi başarıyor olmaları.

        13

        Kullanılan malzeme aynı olmasına rağmen farklı sonuçların çıkması ise, kesinlikle doktorun el becerisi, anatomi bilgisi ve sanatsal bakış açısıdır. Bu sebeple özellikle botoks ve dermal dolgu enjeksiyonlarından faydalanarak yaşının iyisi olmasını amaçlayan herkese, doğru estetik cerrahi bulmalarını öneriyorum.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ