Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Sağlık Eşini bir yıl önce kaybeden Emma Cotillard, düğün fotoğaflarındaki o detayı görünce...
        1

        Jersey'de yaşayan Emma Cotillard (33), geçen yıl mayıs ayında eşi Justin Cotillard’ı kaybetti. Cotillard, eşi hayatını kaybettikten sonra baktığı düğün fotoğraflarında öyle bir detay yakaladı ki...

        2

        Daily Mail'de yer alan habere göre; beyninde tümör olan Justin Cotillard, evlendikten kısa bir süre sonra beynindeki tümör nedeniyle hayatını kaybetti.

        3

        Emma Cotillard, eşinin hasta olduğunu fark etmediklerini ama Justin'ın evlenmeden önce de garip davrandığını söyledi. Ancak bu garipliği düğün stresine bağladıklarını ifade eden genç kadın, eşi Justin'in balayında kendisini tanıyamadığını ve onu bir yabancı sandığını söyledi.

        4

        Bu olayın üzerine doktora giden Justin Cotillard'ın sorununun, beyin tümöründen kaynaklandığı anlaşıldı. İki yıl ömrü kaldığı söylense de 30 yaşındaki Justin, hastalığın vücuduna yayılması nedeniyle daha kısa bir süre sonra öldü.

        5

        Eşinin ölümünün ardından düğün fotoğraflarına bakan Emma ise acı bir gerçekle karşılaştı.

        6

        Emma, fotoğraflarda eşinin suratının sağ kısmının daha çökük olduğunu fark etti. Beyninde tümör olduğunun bir işareti olmasına rağmen onu fark edememişlerdi.