Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Sağlık Estetik Cerrahi Güneş lekelerini yok etmenin yolu!

        SUNA DUMANKAYA / HT MAGAZİN

        Siz sordunuz Suna Dumankaya yanıtladı. işte altın değerinde formüller...

        Bir mağazada tezgâhtar olarak çalışıyorum. Sürekli ayakta durmaktan ve sağa sola koşturmaktan ayaklarım yorgun düştü. Onlara nasıl bir bakım uygulamalıyım? Canan B. / Ankara

        Öncelikle bir doktora görünün ve onun tavsiyelerini uygulayın. 1 çorba kaşığı kafuru, 1 kahve fincanı deniz tuzu, 4 yemek kaşığı susam yağı ve 1 adet limonun suyuyla karıştırın. Bu karışımı bir kova sıcak suyun içine boca edin. Ayaklarınızı 15 dakika içinde bekletin. Bu formülü haftada 2 kez kullanabilirsiniz.

        Kendi ter kokumdan kendim bile rahatsız oluyorum. Bu durumun önüne geçmek için ne yapmalıyım? Cengiz Karataş A. /ANKARA

        Sıcak yaz günlerini ter sorunu yüzünden kendinize zehretmemek için hemen harekete geçin. Bir kâse sıcak suya 2 kaşık tuz ekleyin ve her sabah cildinize bu karışımla kompres uygulayın. Kuruyunca, üzerine bebek pudrası serpin. Terleme sorununuz tamamen yok olacaktır.

        GÜNEŞ LEKELERİNİ TARÇINLA YOK EDİN

        Yanaklarımda ve dudaklarımın üzerinde güneşten lekeler oluştu. Bunlardan nasıl kurtulabilirim? Efe Çeki / Antalya

        Bir yumurtanın sarısını bir çay kaşığı tarçınla karıştırıp haftada iki gün, 20 dakikalık kürler halinde uygulayın. Koruyucu krem kullanmayı ihmal etmeyin.

        PORTAKALLI KEFİRLE TOK HİSSEDİN

        Son günlerde iştahım çok açık. Çok sık yemek yiyorum ve maalesef hızla kilo alıyorum. Tok kalmamı sağlayacak bir reçeteniz var mı? Dilek M. / Antalya

        1 adet portakal, 1 adet limon ve 3 adet kayısıyı blender’dan geçirin. Bu karışımın içine 100 mililitre de kefir ekleyin. Her sabah bu karışımdan tüketmeyi alışkanlık haline getirin.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ