Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesinde (SUBÜ) "Eğitimden Üretime Peyzaj ve Süs Bitkileri" başlıklı panel düzenlendi.

        Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, Plant Akademi tarafından Ziraat Fakültesi'nde yapılan panelde, peyzaj ve süs bitkileri sektöründeki gelişmeler ele alındı.

        Plant Dergisi imtiyaz sahibi Remzi Adıyaman moderatörlüğünde gerçekleştirilen etkinlikte, Bursa Tarım ve Peyzaj Anonim Şirketi Genel Müdürü Semih Polat, İzmir Aliağa Belediyesi AliaKent Anonim Şirketi Genel Müdürü Yalçın Erduran ve Ada Plant Satış ve Pazarlama Müdürü Musa Çelik konuşmacı olarak yer aldı.

        Programa ilgi gösteren Sapanca Meslek Yüksekokulu Park ve Bahçe Bitkileri Bölümü öğrencileri, staj ve iş yeri uygulaması olanakları konusunda bilgi edindi.

        Arifiye Kaymakamı Ahmet Can Pınar, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Taki Demir ve akademisyenlerin de katıldığı program sonunda konuşmacılara teşekkür belgesi verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler