Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) İletişim Topluluğu, pembe kurdele takarak meme kanserinde erken tanı ve tedavinin önemine dikkati çekti.

        Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, SUBÜ İletişim Topluluğunca Sapanca Meslek Yüksekokulu'nda "Meme Kanserini Fark Et, Pembe Kurdele Tak" başlıklı farkındalık etkinliği düzenlendi.

        Bu kapsamda kıyafetlerine pembe kurdele takan personel ve öğrenciler, meme kanserinde erken tanı ve tedavinin önemine dikkati çekti.

        SUBÜ İletişim Topluluğu Öğrenci Başkanı Yasin Uçar, meme kanserinin önemli bir hastalık olduğunu belirterek, "Bu etkinlikle erken teşhisin önemine dikkati çekmek ve toplumsal bilinci artırmak istedik. Bir insanın dahi farkındalık kazanması, bu farkındalığın topluma daha çok yansımasına katkı sağlayacaktır. Küçük adımlarla büyük farklar ortaya koyabileceğimize inanıyoruz. Bu nedenle farkındalık etkinliklerimizi sürdüreceğiz." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler