Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Diyarbakır'da uğradıkları silahlı saldırıda 5 polis memuruyla şehit düşen Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan, şehadetinin 23. yılında, memleketi Sakarya'nın Hendek ilçesinde düzenlenecek törenle anılacak.

        Hendek Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Diyarbakır Emniyet Müdürü iken 2001 yılında uğradıkları silahlı saldırıda 5 polis memuruyla şehit olan Okkan için memleketi Sakarya'nın Hendek ilçesinde mezarı başında anma programı düzenlenecek.

        Hendek Belediyesi ve Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından organize edilen program kapsamında, sevenleri, Şehit Emniyet Müdürü Okkan için, 24 Ocak Çarşamba günü saat 10.30'da Hendek Aile Kabristanlığı'nda bir araya gelecek.

        Her yıl olduğu gibi Diyarbakır'dan gelecek sporcular ve heyet, Okkan'ın mezarına Diyarbakır'dan getirecekleri topraklardan serpip, karanfil bırakacak.

        Mezarlıktaki törenin ardından protokol üyelerinin katılımıyla Tepecik'te bulunan Şehit Ali Gaffar Okkan Camii'nde tüm şehitler için mevlidi şerif okunacak, ardından Aşevi'nde yemek ikramı yapılacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler