Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Serdivan Belediye Başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre kazanan Osman Çelik, seçmene teşekkür etti.

        Çelik, yazılı açıklamasında, Serdivan'ın evladı olarak kendisini bağrına basan herkese şükranlarını sunduğunu belirtti.

        Seçimin kazananın Serdivan olduğunu aktaran Çelik, "Seviyeli rekabet içerisinde bu yarışı tamamladık. Aday tüm arkadaşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Gerçekten demokrasiye uygun, olgun ve nezaketi asla bırakmayarak bu yarışı bitirdik. Aday dostlarımızla dün rakiptik, bugün rekabetimiz geride kaldı. Şimdi dostluğumuzun tüm güzelliklerini birlikte yaşamaya devam edeceğiz." ifadesini kullandı.

        Çelik, vatandaşların, heyecanlı ve bir o kadar keyifli yarışın sonunda sorumluluğu kendilerine verdiğini anlatarak, seçmenin verdiği mesajları en ince ayrıntısına kadar okuyup anladıklarını, bu mesajların, yol haritalarını belirleyeceğini kaydetti.

        Çok çalışıp her zaman şeffaf davranacaklarını ve kapısının ardına kadar açık olacağına değinen Çelik, şunları kaydetti:

        "Ne zaman isterseniz bize, ekibimize ulaşabileceksiniz. Çünkü makamlarda oturmayacağız. Ben ve ekibim göreve başlar başlamaz, sokaklarda, yanınızda olacağız. Ekibim ve ben hazırız, projelerimiz hazır. Sizlere 34 projenin sözünü verdik. Ayakları yere basan 34 proje ile kazanan çocuklarımız, geleceğimiz, Serdivan olacak. Siz de hazırsanız yeni bir Serdivan için yola çıkıyoruz."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler