Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAMSUN'da,'Uyuşturucu ticareti yapmak' suçundan gözaltına alınan Eyüp Fidan, tutuklandı. Fidan, görüntülenmemek için de elleriyle yüzünü kapattı.

        İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucuyla mücadele çalışmaları kapsamında Çarşamba ilçesi Sarıcalı Mahallesi'ndeki eve operasyon düzenledi. Operasyonda 26,38 gram esrar, 36 sentetik hap, 0,31 gram pregabalin etken madde ve 1 adet uyuşturucu madde kullanımına yarar aparat ele geçirildi. Olayla ilgili Eyüp Fidan, gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Fidan, çıkarıldığı hakimlik tarafından tutuklandı. Bu sırada Fidan'ın, görüntülenmemek için yüzünü elleriyle kapattığı görüldü.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler