Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAMSUN'dapolisin, narkotik uygulamasında 22 şüpheli gözaltına alındı, çok sayıda uyuşturucu ile 1 ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

        İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, İstihbarat, Asayiş ve ilçe emniyet müdürlükleri tarafından, uyuşturucuyla mücadele çalışmaları kapsamındaki narkotik uygulamasında, şüpheli araç ve kişiler durduruldu. Aramalarda 963 ecstasy, 270 sentetik hap, 10,59 gram metamfetamin, 12,91 gram eroin, 28,25 gram esrar, 6,58 gram uyuşturucu madde emdirilmiş tütün, 2 kök kenevir, 1 esrarlı sigara, 1 uyuşturucu kullanımına yarar aparat, 1 ruhsatsız tabanca ve 5 tabanca mermisi ele geçirildi, 22 kişi gözaltına alındı. Ayrıca narkotik suçlarından kesinleşmiş hapis cezaları bulunan 3 hükümlü de yakalanıp, emniyete götürüldü. 

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler