Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Samsun'da, "Uzay ve Uydularımız" konulu söyleyişi gerçekleştirildi.

        Samsun Üniversitesi ve Ondokuz Mayıs Üniversitesinde (OMÜ) düzenlenen söyleyişilerde astronom Aydın Zaim tarafından sunum yapıldı.

        Öğrencilere Türksat'ı takip etmeleri ve uzay konusunda daha meraklı olmalarını tavsiye edildiği söyleşide, Samsun'da da faaliyetlerin artarak devam edeceği ifade edildi.

        Türksat Samsun İl Müdürü Mustafa Öner Dikdere, markaları Pycon, Belgenet, fiber internet Kablonet'e gösterilen ilgiden dolayı teşekkür etti.

        Söyleşiye Samsun Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Salih Kesgin, OMÜ Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yıldıray Topcu, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Samsun Bölge Müdürü Ebu Bekir Ayrancı, Meteoroloji Bölge Müdürü Bülent Şirin, Türksat Pazarlama Direktörü Muhammed Emin Furkan, proje yöneticileri Itır Işın ve Zeliha Çarıkcıoğlu ile öğrenciler katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler