Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Samsun'un Bafra ilçesinde, ücretsiz olarak gerçekleştirilen 31'inci dönem akademi hazırlık kurslarında başvurular başladı.

        Bafra Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Polis meslek eğitim merkezleri ve polis meslek okulu kurslarına katılmak isteyenler kayıtlarını eski Kapalı Spor Salonu’nda yer alan Bafra Belediyesi irtibat bürosuna yapacak.

        Sınavlara hazırlanan adaylar açılacak kurslardan daha önce olduğu gibi bu yıl da ücretsiz olarak yararlanabilecek.

        Belediye Başkanı Hamit Kılıç, gelecekleri olan gençlerin mesleki hayallerinin gerçekleşmesine katkı sağlamaya bu yıl da devam edeceklerini belirterek, "Tek gayemiz gençlerimizin yanında olup onlara destek çıkabilmek. İnşallah kurslarımız tamamlandığında, mesleki hayallerine kavuşup vatanımıza, milletimize hizmet ederken görmek bizler için en büyük mutluluk olacaktır. Rabb'im yollarını açık etsin. Biz her zaman onların yanında olmaya, desteklerimizi sürdürmeye devam edeceğiz." ifadesini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler