Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, "2024 seçimlerinde de ittifak ruhu içinde hazırlıklar var. Cumhur İttifakı'mızın ortağı Milliyetçi Hareket Partisi yöneticileriyle bir araya geliyoruz, çalışmalar yapıyoruz." dedi.

        Yılmaz, Samsun'un Canik ilçesi Meşe Tesisleri'nde, kentte görev yapan gazetecilerle bir araya gelerek gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

        İsrail'in Gazze'ye saldırılarını değerlendiren Yılmaz, "İsrail ordusu acımasızca kadın, çocuk, yaşlı demeden öldürüyor. Hatta şu anda İsrail ordusunun elindeki esirlerin bir kısmı çocuk ve kadınlardan oluşuyor. Bunun ne kadar trajedi olduğunu anlıyoruz. Bu hain saldırıyı bir kez daha lanetliyorum. Bu hain saldırıda hayatını kaybeden Gazzeli Müslüman kardeşlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Allah'ım onlara sabır versin." diye konuştu.

        Yılmaz, yerel seçim hazırlıklarını da tamamladıklarını dile getirerek, şunları kaydetti:

        "Yüksel Seçim Kurulunun planlama olarak önümüze koyduğu, memurların istifa ve başvuru tarihi var. Milliyetçi Hareket Partisi tarafından 231, AK Parti tarafından da 810 olmak üzere 1041 belediyemiz Cumhur İttifakı tarafından yönetiliyor. 2024 seçimlerinde de ittifak ruhu içinde hazırlıklar var. Cumhur İttifakı'mızın ortağı Milliyetçi Hareket Partisi yöneticileriyle bir araya geliyoruz, çalışmalar yapıyoruz. Bu çalışmalar sonuçlandıktan sonra çalışmanın sonucunu ertesi gün bütün ayrıntılarıyla bilgilendireceğiz."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler