Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bafra Belediyesi tarafından düzenlenen "Boncuk Ustanın Mutfağı" adlı kukla tiyatro gösterisi öğrencilerden büyük ilgi gördü.

        Bafra Belediyesi Kültür Merkezi'nde ara tatile giren öğrencilerin tatillerini verimli geçirmeleri amacıyla gerçekleştirilen tiyatro oyunu, Çocuk Gelişim Uzmanı ve Kukla Sanatçısı Tayfun Çakır tarafından yönetildi.

        Toplam 3 seansta gerçekleştirilen tiyatro gösterisinde değerler eğitimi, sağlıklı beslenme ve hijyen farkındalığı gibi önemli konular işlenerek öğrencilerin eğlenerek öğrenmesi sağlandı.

        Belediye Başkanı Hamit Kılıç, kültür ve sanat etkinliklerine önem verdiklerini belirterek, şunları kaydetti:

        "Öğrencilerimizin her anlamda tatillerini verimli geçirmeleri, eğlenerek öğrenmeleri amacıyla ilçemizdeki aktiviteleri canlı tutma gayretindeyiz. Belediye Kültür Merkezi’mizde düzenlediğimiz 'Boncuk Ustanın Mutfağı' isimli kukla tiyatrosu 6 yaş ve üzeri öğrencilerimiz tarafından büyük ilgiyle karşılandı ve çok sevildi. Bu doğrultuda geleceğimizin teminatı öğrencilerimizi sanatla buluşturan Çocuk Gelişim Uzmanı ve Kukla Sanatçısı Tayfun Çakır’a ve emeği geçen herkese gönülden teşekkür ediyorum."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler