Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        19 Mayıs ilçesinde Yeniden Refah Partisi aday tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

        Yeniden Refah Partisi 19 Mayıs Belediye Başkan adayı Şaban Şenocak'ın tanıtımı ile seçim koordinasyon merkezinin açılışı dolayısıyla program düzenlendi.

        Yeniden Refah Partisi 19 Mayıs İlçe Başkanı Enver Şenocak, burada yaptığı konuşmada, kısa zamanda ilçede güçlü bir teşkilatlanma gerçekleştirdiklerini anlatarak, "Vatandaşın bizlere bakış açılarının olumlu olması bizleri sevindiriyor. İlçemizde milli görüş belediyeciliğini benimseterek çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz." dedi.

        Şenocak da parti teşkilatına kendisini bu göreve layık gördükleri için teşekkür ederek, "Diğer aday adayı arkadaşlarıma demokratik yaklaşımları ve beni tebrik ettikleri için teşekkür ediyorum. 19 Mayıs ilçemizin sorunlarını biliyoruz, bu sorunların çözümüne yönelik projelerimizi hazırladık. İlçemizin milli görüş belediyeciliğine ihtiyacı olduğunu düşünüyoruz." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler