Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Havza Yenilikçi Projeler Geliştirme Derneği (PROGEL) Yönetim Kurulu üyelerinin katılımıyla proje ve faaliyet değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

        Dernek binasında, Dernek Başkanı Seyit Ahmet Dikmen başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, 2024 yılı proje ve hibe programı kapsamında hazırlanan projeler ile bahar aylarında gerçekleştirilecek doğa yürüyüşü, beceri atölyeleri ve benzeri faaliyetler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

        Dikmen, toplumun her kesimine dokunacak projeler ve faaliyetler ile ilçenin sosyal ve ekonomik yaşamına katkı sunacaklarını ifade ederek, "Şu an farklı proje ve hibe programlarına hazırladığımız projeler değerlendirme aşamasında. Önümüzdeki aylarda bu projelerden olumlu geri dönüşler bekliyoruz. Yine bahar ayları ile gençlerimize ve halkımıza yönelik farklı faaliyetlerimiz ile sosyal etkinliklerimiz olacak." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler