Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Şanlıurfa-Akçakale yolunda yapımı devam eden bölünmüş yol çalışmalarını inceledi.

        Vali Şıldak, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına bağlı Karayolları Genel Müdürlüğü Şanlıurfa 9. Bölge Müdürlüğü tarafından yürütülen bölünmüş yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

        Başlatılan çalışmanın son derece önemli olduğunu belirten Vali Şıldak, yol yapım çalışmaları bittiği zaman Akçakale ve Harran'a daha konforlu olarak ulaşımın sağlanacağını kaydetti.

        Yol yapım çalışmaları incelemesinin ardından Vali Şıldak, Akçakale yolu üzerinde bulunan polis uygulama noktasını da ziyaret etti. Yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi alan Vali Şıldak, öncelikli hedeflerinin şehrin huzur ve güvenliğini sağlamak olduğunu belirtti. Özellikle uyuşturucu ve asayiş konularında asla taviz verilmeyeceğini ifade eden Vali Şıldak, ekiplere başarılar diledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler