Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ŞANLIURFA´nın Siverek ilçesinde, devamsızlık yapmayan lise öğrencileri, çeyrek altınla ödüllendirildi.

        Okul idarecileri tarafından 20172018 eğitim yılı başında, Siverek Mesleki Teknik Anadolu Lisesi'nde eğitim gören öğrencilerin devamsızlık yapmaması için çeyrek altın uygulaması başlatıldı. Eğitimöğretimin son dönemlerinde yapılan kontrollerde, yıl içinde okulda devamsızlık yapmayan 5 öğrenciye, düzenlenen programda çeyrek altın hediye edildi.

        Okul müdürü Mehmet Ali Baturalp, geçen yıl öğrencilerde devamsızlık oranının çok fazla olduğunu belirterek, "20172018 eğitim öğretim yılı başında okul idaresi ve velilerimizle birlikte çeyrek altınla ödüllendirme kararı aldık. Bunu öğrencilerimize duyurduk ve eğitim öğretim yılı içerisinde okula devamsızlık oranlarında yüzde kırklık bir azalma oldu. Eğitimöğretim yılında projemiz sayesinde çok olumlu sonuçlar aldık,. Projeyi ilk kez okulumuzda uyguladık ve başarı sağladık" dedi.

        Çeyrek altın alan öğrenciler de projenin tüm okullarda uygulamaya geçmesini istedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler