Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sivas'ın Koyulhisar ilçesinde "Bir Kitap da Sen Hediye Et" kampanyası kapsamında vatandaşlara 1000 Kur'an-ı Kerim hediye edildi.

        Koyulhisar Kültür Derneği (KÜLDER) ve Kalebaşı Köyü Derneği Başkanı Murat Kendirli, Koyulhisar Meydanı'ndaki etkinlikte yaptığı konuşmada, 1 ay önce sosyal medya üzerinden kampanya başlattıklarını belirtti.

        Kampanyaya destek veren hemşehrilerine teşekkür eden Kendirli, bu tür organizasyonların devam edeceğini aktardı.

        KÜLDER ve Kalebaşı Köyü Derneği olarak 4 yıl önce Koyulhisar ve köylerinde yaşayan vatandaşlara 2bin Kur'an-ı Kerim dağıttıklarını dile getiren Kendirli, şunları kaydetti:

        "Özellikle son günlerde yurt dışında kutsal değerimiz olan Kuran-ı Kerim'e, kitabımıza yapılan hakaret içerikli görüntülerden oldukça rahatsız olduk. Buna tepki amaçlı kampanya başlatarak hemşehrilerimizin desteğiyle yeniden ilçemizde 1000 Kur'an dağıtımı yaptık. Bu süreçte desteklerinden dolayı Koyulhisar Belediye Başkanımız Osman Epsileli başta olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler