Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

        Şimşek, mesajında, her 23 Nisan'ın çocukların yaşadığı sevinç, heyecan ve coşkunun milli varlık için bir kıvanç, geleceği aydınlatan bir ışık olacağını belirtti.

        Bağımsızlık yolunda necip Türk milletinin azim ve kararlılıkla başlattığı varoluş mücadelesinin en önemli hamlesinin 104 yıl önce bugün atıldığını aktaran Şimşek, "Bu doğrultuda bizlere düşen görev ise çağın gerektirdiği teknolojik gelişmelerden yararlanarak çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştirmek, okuyan, araştıran, sorgulayan, dünyayı dönüştürecek fikirler üretebilen, başkalarına saygılı bireyler olarak onları hayata kazandırmaktır." ifadelerini kullandı.

        Cumhuriyetin kurucusu ve ilk Meclis Başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere Türk milletine bağımsızlığını armağan eden ve milli mücadeleye emeği geçmiş tüm kahramanları saygı, rahmet ve minnetle anan Şimşek, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 104. yıl dönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler