Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol Galatasaray'a 2 maç ceza kapıda! - Basketbol Haberleri

        HABERTÜRK SPOR

        G.Saray Odeabank ile F.Bahçe arasında Abdi İpekçi Salonu’nda oynanan Play-Off yarı final 3. maçında çıkan olaylarla ilgili kararı bugün Disiplin Kurulu verecek. Sonuncusu 3. çeyreğin bitiminde olmak üzere hakemler 3 kez anons isteyerek soyunma odasına gitmiş, oyun 15 dakika durduktan sonra yeniden başlamıştı.

        Bu sezon Uşak, Pınar Karşıyaka ve Trabzonspor’un ev sahipliğindeki karşılaşmalarda benzer durum yaşanmış, sahasındaki olaylar nedeniyle 3 kez anons yapılan 3 ekibe de 2’şer maç seyircisiz oynama cezası verilmişti.

        Ancak Disiplin Kurulu’nun karar verirken, daha önce yaşanan olayları da göz önünde bulunduracağı ve cezanın artabileceği ifade edildi. Seyircisiz oynama cezası gelmesi durumunda G.Saray yarın yine ev sahipliği yapacağı maçı taraftarsız oynamak durumunda kalacak.

        Ceza ihtimaline rağmen Sarı-Kırmızılılar, yarınki maçın biletlerinin satışa sunulacağını duyurdu. Öte yandan Disiplin Kurulu, F.Bahçe’ye 2. maçta taraftarlarının küçük düşürücü tezahüratta bulunup anonsa neden olması nedeniyle 7 bin 500 TL ceza verdi. G.Saray ise lig logosu bulunmayan ısınma tişörtleriyle sahaya çıkmaları nedeniyle ihtar aldı.

        YABANCI MADDELER MAÇI DURDURDU!

        3. çeyreğinin bitiminde, Sarı-Kırmızılı tribünlerin F.Bahçe benchine yabancı madde atması üzerine maç durdu. Hakemler ve F.Bahçe, yabancı madde yağmuru altında soyunma odasına gitti. Bu sırada 3. anons yapıldı.

        15 dakikalık aranın ardından maça devam edildi. Derbi öncesinde de küfür yağmuru vardı. Sarı-Kırmızılılar, rakipleri ısınmak için sahaya çıktıkları andan itibaren maç başlayana kadar küfür etti. Hakemler anons yaptırmazken, ısınma süresince sahaya yağan yabancı maddeler için de anons istenmedi. İlk çeyrekte toplu küfür ve yabancı madde yağmuru devam edince ilk anons geldi. 2. çeyrekte bir anons daha yapılsa da aynı durum devam etti. Buna rağmen hakemler 3. çeyreğin sonuna kadar başka anons yaptırmadı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ