Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol Milli Takım Türkiye Basketbol Federasyonu Garanti Bankası'yla sponsorluk anlaşmasını uzattı - Basketbol Haberleri

        Garanti Bankası Genel Müdür Vekili Onur Genç ve TBF Başkanı Harun Erdenay arasında imzalanan sözleşmeyle, Garanti 3 yıl daha Milli Takımlar Ana Sponsoru olarak, Türk basketboluna katkılarını sürdürecek. Garanti'nin 2001 senesinden başlayan sponsorluk desteğinin bugün, A Milli Erkek Takımı'nın yanı sıra A Milli Kadın Takımı, altyapı milli takımları ve Türkiye genelinde 81 merkeze yayılan 12 Dev Adam Basketbol Okulları (12 DABO) ile devam ediyor.

        Sponsorlukla ilgili değerlendirmelerde bulunan Garanti Bankası Genel Müdür Vekili Onur Genç, "Garanti Bankası olarak, Türk basketbolu için yıllardır büyük bir gururla sürdürdüğümüz desteği 3 yıl daha uzatmanın mutluluğu içindeyiz. Biz basketbolu çok seviyor ve Garanti'nin felsefesine yakın buluyoruz." diyerek şunları söyledi:

        "TBF ile bir gönül bağı olarak nitelendirdiğimiz işbirliğinde 15 yılı geride bıraktık. Federasyonumuzun uzun yıllardır sürdürdüğü sistemli çalışmalarla, 12 Dev Adam ve Potanın Perileri isimlerini hediye ettiğimiz basketbol takımlarımızın bugün tüm dünyada kabul gören birer markaya dönüştüğünü görmek, bize büyük keyif veriyor. Bu vesileyle üst üste 2. kez Olimpiyat vizesi alarak Rio'da mücadele edecek Potanın Perileri'ne başarılar diliyor, Rio yolunda mücadelesini son maça kadar sürdüren 12 Dev Adam'ı da kutluyoruz.

        Diğer taraftan, 12 DABO organizasyonunda on binlerce çocuğumuzu basketbolla tanıştırıp, geleceğin Dev Adam'larının Peri'lerinin yetişmesine vesile olmaktan da mutluluk duyuyoruz. Çok daha büyük başarılara yine yan yana, omuz omuza ulaşacağımızdan emin olarak, Türkiye Basketbol Federasyonu ile sözleşmemizi yeniliyor, işbirliğimizin uzun yıllar devam etmesini diliyoruz."

        ERDENAY: 15 YILDIR BÜYÜK BİR UYUM İÇİNDE ÇALIŞIYORUZ

        Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Harun Erdenay da, Garanti Bankası ile sponsorluk anlaşmasının 3 yıl daha uzatılmasıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Garanti Bankası ile uzun soluklu işbirliğimizi üç yıl daha uzatmaktan dolayı mutluyuz." dedi.

        Türkiye Basketbol Federasyonu ve Garanti Bankası 15 yıldır büyük bir uyum ve özveri içerisinde çalıştıklarını belirten Başkan Harun Erdenay, "Erkek Milli Takımımızın '12 Dev Adam', Kadın Milli Takımımızın da 'Potanın Perileri' olarak basketbol severler tarafından sevilmesi, bunun yanı sıra 12 DABO organizasyonun da yine Garanti Bankası ile yaptığımız işbirliğinde hayata geçmesinden büyük mutluluk duyuyoruz. 15 yıl önce başlayan heyecanla devam eden bu işbirliğinin, daha uzun yıllar devam etmesini dilerim." diyerek sözlerini tamamladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ