Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol STBL Galatasaray Odeabank - Fenerbahçe maçı hangi kanalda, saat kaçta, ne zaman? - Basketbol Haberleri

        Galatasaray Odeabank ile Fenerbahçe, Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nin 21. haftasındaki derbi mücadelesinde karşı karşıya gelecek. Galatasaray Odeabank, 6. sırada yer alırken, rakibi Fenerbahçe ilk sırada bulunuyor. Peki Galatasaray Odeabank - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda başlayacak? İşte karşılaşmanın detayları...

        GALATASARAY ODEABANK - FENERBAHÇE MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

        Galatasaray Odeabank, Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nin 21. hafta maçında Fenerbahçe'yi ağırlayacak. Galatasaray Odeabank - Fenerbahçe derbi maçı 12 Mart Pazar günü saat 16:00'da başlayacak. Abdi İpekçi Arena'da oynanacak mücadele beIN Sports 3 kanalından naklen yayınlanacak.

        REKLAM

        Bu sezon ligde 12 galibiyeti ve 8 mağlubiyeti bulunan başantrenör Ergin Ataman yönetimindeki Galatasaray Odeabank, 6. sırada yer alıyor.

        Ligde 11 maçtır yenilgi yüzü görmeyen Zeljko Obradovic yönetimindeki Fenerbahçe ise bu arenada aldığı 18 galibiyet ve 2 mağlubiyetle lider durumda bulunuyor.

        İki takım arasında bu sezon biri lig diğer ikisi THY Avrupa Liginde olmak üzere yapılan toplam 3 karşılaşmanın tamamından sarı-lacivertliler galip ayrılmıştı.

        GALATASARAY ODEABANK'TA YENİ TRANSFER ERRİCK MCCOLLUM

        Bir sezonluk Galatasaray Odeabank kariyerinde Basketbol Süper Ligi’nde 34 maça çıkan Errick McCollum maç başına 28.5 dakika ortalamasıyla 15.0 sayı – 3.4 asist – 3.4 ribaund istatistikleriyle oynadı. En önemli hücum gücü içeri penetre ederek orta mesafeli şutla ya da turnikeyle bitirme olan McCollum’un geçtiğimiz sezonki Fenerbahçe istatistikleri ise dikkat çekici. Normal sezonda iki; play-off’larda ise dört kez Fenerbahçe'ye karşı forma giyen Amerikalı oyun kurucu, altı karşılaşmada 12.6 sayı – 2.3 ribaund – 2.1 asist ortalamalarıyla mücadele etti.

        REKLAM

        Hafta içinde takıma katılan Errick McCollum, Türkiye Basketbol Federasyonu nezdinde Spor Toto Basketbol Ligi lisansına sahip oldu. Başantrenör Ergin Ataman’ın süre vermesi halinde Galatasaray Odeabank – Fenerbahçe karşılaşmasında forma giyebilecek.

        GALATASARAY ODEABANK İSTATİSTİKLERİ

        Galatasaray Odeabank, Spor Toto Basketbol Süper Ligi 20. hafta maçında Trabzonspor Medical Park ile karşı karşıya geldi. Hayri Gür Spor Salonu’nda karşılaşmayı 73-80 kazanan Ergin Ataman’ın öğrencileri BSL’de 12 galibiyet ve 8 yenilgi ile altıncı sıraya yerleşti.

        Sarı-kırmızılılar, son olarak THY EuroLeague'de 25. hafta maçında CSKA Moskova ile karşı karşıya geldi. Sarı-Kırmızılı takım Megasport Arena’daki karşılaşmadan 85-69 mağlup ayrıldı. Mücadelede Micov 18, Göksenin 13, Pleiss 11, Tyus 10 sayıyla çift hanelere isimler oldu.

        FENERBAHÇE İSTATİSTİKLERİ

        Başantrenörlüğünü Zeljko Obradovic’in yaptığı Fenerbahçe, son olarak THY EuroLeague sahasına Baskonia’ya 74-79 mağlup oldu. Sarı-lacivertli ekipte Bogdanovic 26 sayıyla oynarken çift hanelere çıkan ikinci isim ise 10 sayıyla Datome oldu. BSL’de ise sahasında Darüşşafaka Doğuş’u 79-76 ile geçen rakibimizde Dixon 18, Bogdanovic 13, Kalinic 11, Vesely 10 sayıyla mücadele etti.

        Fenerbahçe’de sol diz menisküs problemi nedeniyle Kostas Sloukas, Pazar günü forma giyemeyecek. Ayrıca Ekpe Udoh, 9 Mart’taki Baskonia karşılaşmasında sakatlığı nedeniyle forma giyemedi.

        SALON KONUMU

        Harita
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ