Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol Diğer Erdoğan Demirören, Beşiktaş, FIBA EuroChallenge Kupası - Basketbol Haberleri

        Beşiktaş Kulübü Basketbol Komitesi Üyesi Abdullah Sözer, yönetici Mesut Urgancılar, eski yönetici Şeref Yalçın, başantrenör Ergin Ataman ve yardımcıları, basketbolcular, Kemerburgaz'daki Kemer Golf Country'de düzenlenen törende Erdoğan Demirören ile bir araya geldiler.

        Törende konuşma yapan Erdoğan Demirören, takımın Türkiye'ye çok güzel bir kupa kazandırdığını ve bunun mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Demirören, oyunculara yönelik yaptığı konuşmada, ''Türkiye'ye o kadar güzel bir kupa getirdiniz ki, mutluluğa vesile oldunuz. Beşiktaş camiasına büyük bir hediye verdiniz. Bu çalışmalarınız Türk sporuna, gençliğine ve basketbolun gençliğine bir hedef oldu'' dedi.

        Beşiktaş camiası içindeki önde gelen isimlere seslenen Erdoğan Demirören, şöyle konuştu:

        ''Beşiktaş camiası büyük bir camia. Bu şampiyonlukla herhalde Beşiktaş'a çok uzaktan bakanlar, Beşiktaşlı olmalarına rağmen zaman zaman sahip çıkmayanlar... Biraz ders almanın zamanının geldiğine inanıyorum. Demek ki Beşiktaş'a sahip çıkılırsa birçok başarı gelebiliyor. Tekrar sesleniyorum. Lütfen birlik ve beraberlik içine geliniz. Çalıştırdığınız elemanlara birer forma hediye etseniz bile camia değişir. Bu camianın birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. 1958-59 sezonunda top oynadım. Emniyetspor'dan Beşiktaş'a geldim. Bakıyorum o zamandan bu zamana camiada hiçbir değişiklik yok.''

        Camianın sporculara sahip çıkması gerektiğini vurgulayan Demirören, ''Camiamız derken, sayılı insanlara hitap ediyorum. 'Yeter artık' diyorum. Benim gücüm hepsine yetmez. Camiaya hatırlatıyorum, birlik ve beraberlik zamanı... Sizlerin sayesinde inşallah bu yürüyüş başlar. Bana bu şekilde konuşma fırsatı verdiğiniz için teşekkür ediyorum. Beşiktaş ve Türkiye'ye büyük bir hediye verdiniz. Gençlere hediye verdiniz. Üçüncü kupanızı da bekliyorum'' diye konuştu.

        Erdoğan Demirören, takıma sponsorluğun devamı konusundaki soruya ise, bu konuyu önümüzdeki günlerde konuşmaya başlayacaklarını belirterek yanıtladı.

        Sözer: ''Bizim gönül bağımız var''

        Beşiktaş Kulübü Basketbol Komitesi Üyesi Abdullah Sözer ise Milangaz'ın kendilerine verdiği sponsorluğun gönül bağıyla olduğunu söyledi.

        Camia adına Erdoğan Demirören'e teşekkür eden Sözer, şunları söyledi:

        ''Büyük kulüplerimizde büyük sponsorluklar var. Beşiktaş'ın sponsorluğu ticari olay değil. Gönül bağı var, sevgi var. Milangaz'ın başkanı Erdoğan Demirören'dir. Beşiktaş Kulübü'yle özdeşleşmiş, Beşiktaşlı diye sayabileceğimiz 2-3 isimden biridir. Bunu diğer sponsorluklardan ayırmamız lazım. Bu sponsorluğun ve Beşiktaş Kulübü'nün beraberliğinin uzun yıllar sevgi ve başarı olarak devam etmesini kulüp adına basketbol şube sorumlusu olarak diliyorum.''

        Bu arada, konuşmaların ardından Erdoğan Demirören, oyunculara birer hediye verdi.

        Beşiktaş Milangaz Başantrenörü Ergin Ataman ise, Demirören'e, final maçının topu ile üstünde ''Erdoğan Demirören'' yazan ve FIBA EuroChallenge Kupası'nın yer aldığı tişörtü hediye etti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ